Varaushaku

Loma Rinteelä

Majoitu kauniissa sotkamolaisessa vaaramaisemassa, Suonenjärven rannalla.

Majoitus

Loma Rinteelä on 1981 perustettu perheyritys, jossa vieraiden palvelu on elämäntapana. Kauniissa sotkamolaisessa vaaramaisemassa sinua odottavat hyvin varustellut loma-asuntomme Tähti, Honka, Kelo, Jänkä ja Loimu. Lisäksi aivan Vuokatinrinteiden vierellä sijaitsevat paritalohuoneistomme Julia ja Romeo.

Loma Rinteelän pihapiiriin kuuluu Ruska-talo, kaksi kaunista hirsitupaa, baari A-oikeuksin (90 asiakaspaikkaa), eksoottinen kota (40 asiakaspaikkaa) sekä katettu kesäterassi (40 asiakaspaikkaa). Yhteisissä tiloissa TV, videotykki, radio, kasetti/cd-soitin ja takka. Aamiaiset, ruokailut ja pitopalvelut tilauksesta. Tilataksimme on myös palveluksessanne.

Mieli ja keho lepäävät maasaunan kosteissa löylyissä sekä perinteisessä savusaunassa. Saunan jälkeen on ilo nauttia herkullista kotiruokaa, kuten luomurukiista tehtyä talon erikoista ratileipää ja ruisriisipiirakoita. Maistuisiko kakku tilan omista mansikoista ja mustaherukkamehu?

Myymme mansikkaa ja mustaherukkaa. Tervetuloa myös itse poimimaan.

Palvelut

Räätälöimme elämäsi juhlat, häät, syntymäpäivät, sukujuhlat ja kastajaiset yhdessä kanssanne. Tarjoamme taidolla ja tunteella valmistettuja kotiaterioita, talonerikoista rukiista Ratileipää ja herkkusuille tuoretta pullaa ja kakkuja. Eksoottisia loimulohiaterioita kodassa ja lettukestejä metsälaavulla.

Loma Rinteelä tarjoaa erinomaiset ja laadukkaat puitteet erilaisille kokouksille ja koulutuksille. Hirsipirteissämme asiakaspaikkoja on 90, kodassamme 40 ja ulkoterassilla 30. A-oikeuksin, tottakai. Majoitusta tarjoamme 50 hengelle. Tilalla myös kotimuseo (esillä työesineitä). Pihapiirissä oleilevat myös Mosse kissa, Muru lammas, Suomen hevoset äiti Löpinä ja poika Viljamin Tähti.

Pitopalvelumme hemmottelee taidolla ja tunteella valmistetuilla kotiaterioilla, talon erikoisella rukiisella Ratileivällä ja herkkusuille tuoretta pullaa ja kakkuja. Eksoottisia loimulohiaterioita kodassa. Rinteelässä tarjotaan maukasta kotiruokaa puhtaista kainuulaisista raaka-aineista valmistettuna. Tule nauttimaan päivän päätteeksi maasaunan kosteat jä lämpimät löylyt tai savusaunan perinteisen makoisat löylyt, jotka kruunaavat koulutukset, virkistyspäivät, pikkujoulut ja kokoukset.

Eelis-isännän tilavalla taksilla taittuvat mukavasti retket kansallispuistoon Hiidenportille, Katinkultaan kylpylään, keilaamaan, Vuokatin Rinteille laskettelemaan ja safareille. Tilausajot mm. Kajaanista, lentokentältä ja rautatieasemalta. Autossa invavarustus. Taksin tilaukset numerosta: +358(0)400 383 537.

Me räätälöimme sopivan kokouspaketin asiakkaiden toiveiden mukaan!

Aktiviteetit

Hiihto

Hiihdä latukoneella tehdyillä , hyvin hoidetuilla laduilla helpossa maastossa.

Kalastus


Kalastajalle lähialueen vesistöt tarjoavat monia mahdollisuuksia.

Moottorikelkkailu


Moottorikelkkareitti Sotkamosta ja Rautavaarasta (Kiantaperän kautta) jatkuen Kuhmoon.

Laskettelu

Vuokatti tarjoaa oivat puitteet lasketteluun. Huoneistomme Romeo ja Julia sijaitsevat aivan rinteiden vierellä.

Lumikenkäily

Voit tehdä lumikengillä retkiä lähiympäristöön, mm. metsälaavulle. Lumikengät voit vuokrata helposti meiltä.

Luontokuvaus

Lähialueen luonto tarjoaa monia hienoja kuvauskohteita (mm. teeren soidin keväällä).

Maasauna

Meiltä löytyy erikoinen saunamalli, maasauna, jota vuokraamme asiakkaidemme käyttöön.

Metsästys

Lähialueen laajat selkoset tarjoavat hienot maastot metsästykseen, mm. kanalinnut ja jänis.

Ratsastus

Voit ratsastaa suomenhevosilla, käytössämme on oma ratsastuskenttä.

Vaellus

Kainuulainen luonto avautuu heti loma-asuntojen terassilta. Pihapiiristä lähtee luontopolku, jolta löytyy laavu ja luonnonlähde.

Veneily

Käytössänne on myös soutuveneitä, kanootti sekä polkuvene.

Angry Birds Park

Angry Birds Activity Park Vuokatissa löytyy monenlaista puuhaa koko perheelle.

Katinkullan kylpylä

Katinkullan kylpylässä rentoutuu sekä mieli että keho.

Keilaus

Vuokatin monipuolisessa keilaviihdekeskuksessa on 16 keilarataa sekä 3 biljardipöytää.

Shoppaile Sotkamossa

Sotkamon keskustassa, torin laidalla Sinua palvelee naisten vaate- / asusteliike Kristalyn.

Yhteystiedot

Loma Rinteelä
Suonenvaarantie 40
88600 Sotkamo, Finland
Kari: 045 111 4828
Puh: 040 504 7694
Tuula: 040 549 7357

Kartta